Romance ing Angin - Panas Passion ing Panas Storm

Romance ing Angin - Panas Passion ing Panas Storm

Romance ing Angin - Panas Passion ing Panas Storm

Hot

Wednesday, December 27, 2017

Romance ing Angin - Panas Passion ing Panas Storm

December 27, 2017 0

Mbayangno skenario ngendi aku menehi sampeyan ngerti ana buku romantis immaculate kanggo sampeyan, siji, sing bakal njaga sampeyan ing pinggir kursi lan nganti sampeyan liwat pangerten. Punapa panjenengan saged mbiyantu sampeyan? Awit kanggo sawetara alasan aneh aku ngerti buku romance kuwi, saka penulis luar biasa sing bakal ngetokake gol lan bakal re-energi mangan tresno sampeyan urip.

Bakal dadi banget kanggo kuat minangka suggest;

"Petals in The Storm" dening Mary Jo Putney; Topaz Books divisi saka Penguins Book Publishing, New York, NY; Tanggal: 1993

Saiki aku kudu nliti apa sing paling aku seneng karo buku iki:

Paling penting, Mary Jo Putney minangka salah sawijining penulis sentimen sing paling apik ing wektu kita lan aku weruh dheweke wis nulis kabeh luwih saka 30 buku, nomer sing cocog. Buku spesifik iki kedadeyan ing antarane para raja lan ratu ing Eropah. Kita weruh pitilessness saka Machiavellian run lan semangat lan keinginan, kabeh adoration lan kepinginan sing dadi ahead kamera lan akeh Piece saka apa wis kedados, minangka asli ngontrol liwat populasi umum.

Pemandangan iki kedadeyan ing Pengadilan Kings ing adegan kudune lan apik banget sing nembus lanskap, gunung lan bukaan Eropa lawas banget. Aku banget nulis buku iki marang sapa waé sing ora sabar-mantep nyambut gawe kanthi buku romance sing nyenengake antisipasi, kepinteran lan semangat sing nguwatirake, jenis sing ngetokake semangat. Iki minangka salah sawijining buku romance sing kudu diwaca ing acara sing sampeyan ngakoni iki jinis.
Read More